sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Blogivinkki ja todennäköisyyksistä

http://impatientfemale.blogspot.com/

Ajatuksia herättävä ja visuaalisesti kutittava blogi. Suosittelen tutustumaan ajan kanssa.

Jäin pohtimaan erityisesti tuota 'affirmations' -osiota, jossa pyritään kääntämään ajattelua positiiviseen ja optimistiseen suuntaan. Kun tässä on yli puoli vuotta yrittänyt aktiivisesti saattaa pullaa uuniin ja tuloksetta, yhä useammin mieleen hiipii, että mitä jos tämä ei onnistukaan, koskaan? Joudunko uhraamaan rahani, maksani ja mielenterveyteni hedelmällisyyshoidoille (jotka ehkä kaikesta huolimatta eivät onnistu)? Pitäisikö jo ruveta pohtimaan adoptiota? Sijaisvanhemmuutta? Hankinko koiran?

Luin muutama kuukausi sitten jostain (luotettavasta lähteestä, jota kylläkään en nyt muista - muistaakseni Hesarista), että lasta toivovista pariskunnista 65% onnistuu tulemaan raskaaksi vuoden aikana. Olin pöyristynyt. "VAIN" 65%, ensimmäisen VUODEN aikana? Älkää nyt viitsikö. Olin aivan varma, että luvut ovat 90% ja puoli vuotta... Eli pitäisikö tuon nyt tässä tilanteessa valaa uskoa? Että eipä hätää?

Koiran koulutusoppaan muuten jo ostin.

2 kommenttia:

  1. Hmm. Mistäköhän tuo 65% on sitten repäisty.. Yleensähän puhutaan, että vuoden aikana raskautuu noin 85%. :o

    VastaaPoista
  2. Näin aikain päästä rupesin ihan tutkimaan tuota asiaa netistä, ja löysin melkein yhtä monta eri prosenttilukua kuin oli nettisaittiakin...

    VastaaPoista