sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Harjoittelusta tositoimiin

Erityisesti kaikkien miespuolisten lukijoideni (mutta hei, blogillani ei olekaan vielä yhtään lukijaa :) riemuksi voisin seuraavaksi kertoa seikkaperäisesti gynekologikäynnistä ja hormonikierukan poistosta! No, jätän graafiset yksityiskohdat väliin. Sen verran tohkeissani asiasta olin, ylipäätään siis siitä että nyt ruvetaan asiassa tositoimiin ja vauva saa tulla jos on tullakseen, että unohdin kiinnittää huomiota siihen, oliko vakiogynekologillani millaista eksoottista eläinkuosia tälläkertaa päällä. Yleensä on ollut leoparditrikoota.

Olin hienoisesti pettynyt kun mieheni ei lähtenytkään viemään minua Töölöön täältä Espoon Takametsästä ("mitä, tämänhän piti olla yhteinen projekti!!1+?!?!?!"), oli kirpakka pakkaspäivä ja bussi/ratikka/junareissua silmälläpitäen varustauduin toppahousuilla. Ajatus siitä, että hanuriosasto pitää riisua kohta paljaaksi sai minut palelemaan entistä enemmän.

Erityisen kivaa tuona päivänä oli olla liikkeellä päiväaikaan, auringon paistaessa. Pitäisi ilmeisesti viikonloppuisin pistää nokkansa ulos ja ottaa annos D-vitamiinia ja raitista ilmaa, arkipäivät menevät joka tapauksessa konttorissa keinovalossa (tai kotikonttorilla keittiön ikkunasta naapurin raksaa tuijottaessa).

No, jokatapauksessa, nyt voi ruveta mussukan kanssa nahistelemaan siitä, miten työmatkoja ei kannata tulevaisuudessa suunnitella meikäläisen biorytmien kannalta edullisiin aikoihin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti