perjantai 24. helmikuuta 2012

Rose is a rose is a rose.

Pettymys on pettymys on pettymys.

Kuukautiset alkoivat eilen illalla. Kolme kierrosta Teroluteja syöty, tuloksetta. No, voin huoletta varata hammaslääkärin ensi viikoksi ja vastata täysin varmana "en", kun lääkäri kysyy ennen röntgenkuvien ottamista että olenko raskaana.

En ole vauvafoorumeilla juuri riehunut (edes lukijana) joten nyt täytynee mennä selvittelemään, mihin täällä pääkaupunkiseudulla kannattaa hakeutua tutkimuksiin ja hoitoihin. Julkisen puolen olen sulkenut pois, mies tosin ei.

Ostimme juuri (urheilu-) auton. Maksoin oman puolikkaani ja panttasin säästöjäni vakuudeksi mieheni puolikkaaseen. Mies on laittanut jäähylle mm. uuden tv:n ja muun viihde-elektroniikan yhteisiä ostoja tuon autolainansa maksamisen vuoksi, ja tuli tänään mieleen, että miten rahoitamme lapsettomuustutkimukset ja hoidot. Voisin maksaa viulut omista säästöistäni, mutta koska lapsi on yhteinen, ovat mielestäni kulutkin yhteiset...

Huh. Raadollista että täytyy tällaisia laskeskella. Ajatella ylipäätään.

2 kommenttia:

  1. Me pitkään jahkattiin, ja kun jahkailu lopetettiin, päätettiin ettei julkisen jonoon jakseta lähteä. Pari kuukautta sitten otettiin yhteyttä Väestöliittoon ilman sen suurempia taustaselvittelyitä. Sillä tiellä ollaan. Katsotaan miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä suunta Graviditakseen, juurikin tällä viikolla on ensimmäinen käynti. Hui! Eipä voi muuta sanoa kuin tuon mitä jo sanoit - katsotaan miten käy.

      Poista