sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Erään aikakauden loppu

Menemättä sen kummemmin yksityiskohtiin asian taustoista olen ollut nyt kymmenisen kuukautta vapaalla, oloneuvoksettarena, hengaillut. Viimeiset pari kuukautta olen ollut työttömänä työnhakijana, ja huomenna olen menossa sitten ensimmäistä päivää uusiin töihin. Olen nauttinut aivan kertakaikkisen täysin siemauksin tästä ajasta! Ehdin kypsähtää aika totaalisesti edellisiin töihini sekä edelliseen firmaan, ja tämä (tavallaan palkallinen) vapaa tuli kuin tilauksesta, ja olen nauttinut joka hetkestä. Kotona olosta, harrastamisesta, omaan ja miehen napaan tuijottamisesta. Samalla tajuan, että tämä on jotain semmoista joka ei toistu koskaan - jos saamme lapsen ei voi keskittyä vain aikuisten napoihin vaikka ei olisikaan töissä vaan äitiys-/hoitovapaalla, ja sitten joskus eläkkeellä (jos sinne asti selviää hengissä) ei ehkäpä ole tätä nuoruuden (?) energiaa nauttia vapaa-ajasta.

Heti alkajaisiksi pitää pyytää vapaata mummon hautajaisten takia. Ensimmäisellä työviikolla myös todennäköisesti joudun olemaan gynekologikäynnin takia poissa töistä. Saa nähdä mitä muita poissaoloja neljän kuukauden koeaikaan mahtuu - toivottavasti / toivottavasti ei raskauspahoinvoinnin takia?

Aamulla pitää muistaa soittaa kaksi puhelua. Lady Gagan Helsingin keikan liput tulevat myyntiin, ja toisekseen täytyy varata aika munatorvien aukiolotutkimukseen... Toista näistä tapauksista odotan suuremmalla innolla kuin toista, arvatkaa kumminka päin.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta työpaikasta! Toivottavasti oli mukava alku tänään? Voi kun mä haluaisin kans uuden työpaikan, sellaisen jossa kehittyisi eikä vaan tyhmenisi päivä päivältä.

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta paikasta!

    Taustat kuulostavat yllättävän tutuilta. Tosin itse valitsin jonkun aivonyrjähdyksen seurauksena yrittäjyyden kokeilun tuon oloneuvostelun sijaan. Tekipä miten päin vain, silti vähän harmittaa kun ei tehnyt toisin. Olisi siis ollut kiva olla vapaallakin, vaikka jännää tämäkin on ollut. Hyvä kuitenkin että olet nauttinyt! Kaikki eivät ole.

    VastaaPoista