tiistai 3. huhtikuuta 2012

Miksei hymy hyydy?


Neljänä aamuna olen tuijottanut tuota hymyilevää naamaa ovulaatiotestin ikkunasta, yhä kasvavan epäuskon vallassa... Sain lääkäriltä ohjeen testata ovulaatiota kunnes saan negatiivisen tuloksen. Clearbluen testi kuulemma on hyvä, koska siinä ei ole tulkinnan varaa. Ensimmäisestä testipäivästä lähtien saan pelkkää positiivista, ja tänään sitten tein sen (virheen...), että surffailin siellä sun täällä etsimässä informaatiota useamman päivän LH-hormonipiikistä. Tähän asti olen luullut, että LH-piikki tulee yhtenä päivänä (siltä se kaikissa kaavioissa aina äkkisilmäyksellä näyttää), mutta lääkäri sanoi että joillakin testi näyttää positiivista kolmekin päivää peräkkäin.

Jotta tilanne menisi entistä sekavammaksi, en Sofin testeillä ole saanut ensimmäistäkään positiivista tulosta, kun olen siis koko ajan tässä rinnalla testannut niillä, vanhana tuttuna testimerkkinä.

Yksi mahdollinen selitys tuntuisi olevan, että kroppa yrittää saada munasolua vimmalla irti sieltä kolosestaan, mutta se ei irtoa, ja siksi LH-tasot pysyvät korkealla.

Koska ultrassa viime viikolla näkyi kummassakin munasarjassa hollilla olevia munarakkuloita, olen kohta aivan varma että olen ovuloinut peräkkäin kummastakin munasarjasta, siksi pitkä LH-piikki, ja siksipä kohta odotankin kaksosia. Jep.

Mitä raskautta yrittävät ja raskaana olevat tekivätkään ennen Ihmeellistä Internettiä? Varmaan käyttivät aikansa johonkin hyödylliseen ja/tai mukavampaan, stressasivat vähemmän, ja elivät elämäänsä.

Nyt täytyy keksiä jotakin muuta tekemistä ja ajattelemista. Kohta kävelen täällä ympyrää lämpömittari kainalossa.

2 kommenttia:

  1. Siis voi apua... ei ole helpoksi tehty raskautta haluavan elämä... :-/

    VastaaPoista
  2. "Lopettakaa se stressaaminen älkääkä ajatelko koko asiaa, raskaus alkaa ennenkuin huomaattekaan!" Joo...

    VastaaPoista