keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Munakennoelämä

Tasan eivät käy onnen ja aineenvaihdunnan lahjat. Siinä missä minä olen aina kamppaillut ylipainon kanssa ja joudun (olen aina joutunut, ja tulen aina joutumaan) kyttäämään mitä suuhuni pistän ja milloin, mieheni voi syödä vaikka kaksi banaanimunkkia päivässä ilman että tuntuu tai näkyy missään. Haukkasin äsken toisesta niistä.

Ilman päivittäisiä banaanimunkkejakin on alavatsaan kertynyt hyvä rehevä makkara pistää Menopuria. Mielessäni lapsettomuushoidot kulminoituvat hormonien pistämiseen, ja nyt olen siinä vaiheessa. Tuntuu osittain jotenkin uskomattomalta. Homma sinänsä sujuu yhtä kätevästi kuin aikanaan siskontytön vaipanvaihto aluksi, eli ei ollenkaan kätevästi. Suurimman osan norjalaisesta mummonpissasta eristetystä tökötistä olen saanut ihon alle tuikattua, joskin olen murehtinut lasipulloon jääneitä tai ruiskun nenästä ilmaan roiskahtaneita nanomillilitroja, että onko niillä merkitystä, meneekö koko homma nyt myttyyn.

Ei tunnu fyysisesti kovinkaan erityiseltä, ehkä on vähän turvonnut olo mutta normaalien kiertotuntemusten rajoissa. Perjantaiaamuna taas ultraääneen kurkistamaan mikä on munakennojen tilanne. En tiedä voiko lääkäri laittaa nusukieltoon jos siellä kypsyykin liikaa munasoluja? Mies pelkää viitosia.

2 kommenttia:

 1. Joo, kiitollinen saa olla kun on pötsissä valmiiksi sellainen tarttumapinta niin ei tarvitse sitäkään turhaan tiristää mistään pyykkilautavatsasta :)

  Mitä nusukieltoon tulee, niin tuskin sitä annetaan, jos Pregnyl on vielä agendassa. Pikemminkin päinvastoin.

  Meikäläisellä kun oli 10 follia per puoli niin lääkäri kehotti nusuilemaan sen pari päivää ennen poimintaa. Ja koska poimintapäivä sitten vielä siirtyi, niin mehän nusuiltiin menemään kuin mitkäkin....Tosin se lopussa alkoi olla jo aika tuhtia....

  VastaaPoista
 2. Pregnyl on agendassa, tiistaina selviää että pistelläänkö sitä vaiko eikö.

  Kaksi follia oli tuloillaan, yksi kummallakin puolella, ja lääkäri toivoi että enempää ei putkahdakaan - muuten ei kuulemma uskalla edes yrittää?

  Jännä, että niin eri ohjeet. Vaan tiistaina taas tilannekatsausta.

  VastaaPoista